68% din femeile din România nu își îngrijesc cercănele și pungile de sub ochi cu produsul potrivit!

Într-o zi, am primit un mesaj de la clientă care îmi spunea că folosește crema
noastră anti rid și că aceasta funcționează bine pe riduri și că tenul îi arată bine.
Îngrijorarea ei erau pungile de sub ochi, iar această cremă îi amplifica și mai tare problema.
 
 
Cu toții căutam pe Google cum să scăpăm de pungi și cearcăne și mulți știu ce dăunează: consumul de alcool, fumatul, expunerea la soare.
Dar știai că un produs anti rid destinat tenului nu este bun pentru pungi de sub ochi?
 
Zona ochilor este o zonă sensibilă și este nevoie de o îngrijire specială, cu produse dedicate.
După vârsta de 20 de ani, medicii dermatologi recomandă folosirea cremei de ochi.
Zona de sub ochi trebuie tratată cu multă atenție pentru ca pielea să nu își piardă elasticitatea și aspectul neted. Dacă se pierd aceste calități, va fi mult mai greu să îmbunătățești aspectul pielii.
 
Tocmai pentru o îngrijire corectă a zonei de sub ochi, am creat un ser super concentrat, care estompează ridurile, imprefecțiunile, cearcănele și pungile de sub ochi. Acesta este un cocktail super concentrat, care infuzează pielea cu energiile generatoare de viață ale Retinolului liposomal, Vitaminei C liposomale și ale Acidului Hialuronic. Pe lângă toate acestea am adăugat și 13 ingrediente vegetale active.
 
O cremă anti rid, plină de active vegetale, va crește volumul dermului pentru a umple rupturile de colagen. De aceea, o astfel de cremă nu este utilă pentru pungile de sub ochi.
 
În cazul în care pungile sunt foarte mari și ai nevoie de rezultate rapide, poți folosi un mic truc: 2 linguri lasate cateva minute la congelator și după aceea aplicate pe zona ochilor. Efectul va fi rapid, dar nu de durată.
 
Pentru rezultate vizibile și pe termen lung, serumurile dedicate acestor probleme fac minuni. Iar dacă și ingredientele sunt naturale ai în mână o unelată foarte eficientă împotriva cearcănelor și a pungilor.
 
Cine a folosit The Serum Revolution Essence a simțit pe propria piele cum îmbunătățește aspectul petelor, pungile și laba gâștei, îmbunătățește hidratarea și
stimulează secreția de colagen I și III.
 
Persoanele care au folosit acest ser au infuzat pielea cu o nouă dimensiune tinereții!