Drepturile si termenele de retragere
1. Dreptul si termenul legal de retragere
1.1. Termenul exercitarii dreptului legal de retragere
In conformitate cu articolul 9, alin. (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia. În conformitate cu politica Wawa Fresh Cosmetics, acest termen de excercitare al dreptului legal de retrage se modifică la 30 ( treizeci) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia
1.2. Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere
Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres WAWA FRESH COSMETIC la urmatoarele date de contact: tel 0745 625 777 și/sau e-mail:office@wawacosmetics.ro, cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract.
Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.wawacosmetics.ro formularul standard de retragere/reclamatii pus la dispozitie. Daca Cumparatorul foloseste aceasta optiune, WAWA FRESH COSMETICS ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 
1.3 Consecintele exercitarii dreptului legal de retragere
In situatia in care produsele pot face obiectul dreptului legal de retragere, Cumparatorul care isi exercita dreptul de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a produselor, va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate, precum si cheltuielile de expediere aferente Comenzii.
Cumparatorului sau destinatarului Comenzii care isi exercita dreptul legal de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a Produselor, i se vor rambursa toate sumele achitate catre WAWA FRESH COSMETICS cu titlu de plata pentru comanda cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere, cu exceptia costurilor livrarii, fara intarzieri nejustificate, si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 (treizeci) zile de la data la care WAWA FRESH COSMETICS este corespunzator notificata cu privire la decizia de retragere din prezentul Contract.
In temeiul art. 13, alin. (2) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens in care se obliga sa furnizeze WAWA FRESH COSMETICS datele unui cont bancar pentru transferul sumelor.
In orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. WAWA FRESH COSMETICS are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele. Produsele returnate vor fi expediate de Cumparator catre WAWA COSMETICS COSMETICS la adresa Bistrita, str.Valea Jelnei, nr.1, judetul Bistrita-Nasaud.
Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

1.4. Cheltuieli
In conformitate cu articolul 14, alin. (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator. Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si Comanda cheltuielile de returnare vor fi suportate de WAWA FRESH COSMETICS.

2. Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere si a dreptului contractual de retragere
Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres WAWA FRESH COSMETICS la urmatoarele date de contact: tel 0745625777 sau la adresa de email office@wawacosmetics.ro, cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract. Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.wawacosmetics.ro formularul standard de retragere pus la dispozitie sau orice alta declaratie neechivoca, folosirea formularului standard nefiind obligatorie. Daca insa Cumparatorul foloseste aceasta optiune, WAWA FRESH COSMETICS ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 
2.1. Dispozitii generale aplicabile returului produselor
Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate catre WAWA FRESH COSMETICS cel mai tarziu, dupa caz, in termen de 30 (treizeci) de zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor. Retururile de produse trimise dupa expirarea acestui termen nu sunt acceptate.
In plus, produsele vor fi insotite de numarul de Comanda, mentionat fie pe formularul de reclamatii/ Retur, transmis impreuna cu produsele livrate, semnat de Cumparator sau destinatarul Comenzii, fie pe orice alt document. Cumparatorul si destinatarul Comenzii, daca acesta difera de Cumparator, sunt informati despre faptul ca utilizarea Formularului de reclamatii/ Retur faciliteaza prelucrarea returului de catre WAWA FRESH COSMETICS.
In situatia in care Cumparatorul a beneficiat pe Site de o oferta speciala, care ii permitea, in anumite conditii, sa achizitioneze unul sau mai multe produse ofertate in schimbul Comenzii sale sau sa beneficieze fara cost suplimentar de diferite esantioane promotionale, se va considera ca prin exercitarea dreptului sau de retragere acesta din urma nu mai este eligibil pentru a beneficia de respectiva oferta sau de respectivele esantioane. Cumparatorul va trebui sa restituie produsul (produsele) pe care doreste sa il/le returneze doar impreuna cu esantioanele primite respectiv produsul (produsele) achizitionate la oferta in schimbul Comenzii produsului/produselor returnat(e), astfel incat WAWA FRESH COSMETICS sa poata da curs cererii sale de retragere.
Cumparatorul va fi raspunzator pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si, dupa caz, a functionarii produselor. 
2.2. Returnarea coletului  prin curier
In plus fata de conditiile prevazute la articolul 6.2.1 din Termenii si Conditiile de Vanzare, Cumparatorul sau destinatarul Comenzii, care doreste sa-si exercite dreptul de retragere, legal sau contractual, returnand produsul prin curier/colet, trebuie sa urmeze instructiunile urmatoare:
- este obligatorie utilizarea ambalajului original pentru returnarea produsului (produselor) respectiv(e);
- trimiterea coletului prin serviciu de curierat la urmatoarea adresa Bistrita, Str.Valea Jelnei, nr.1, judetul Bistrita-Nasaud, tel. 0745625777 destinatar  BY WAWA SRL.
Atunci cand Cumparatorul/destinatarul Comenzii nu demonstreaza ca a predat efectiv produsul unui transportator conform celor de mai sus, toate riscurile legate de returnarea produsului sunt in sarcina Cumparatorului sau a destinatarului Comenzii.