Tendinte in ingrijirea tenului in 2024

 

 Fiecare persoana trebuie sa aiba un ritual de ingrijire a tenului, fie ca este femeie sau barbat. In anul anterior s-a pus un mai mare pret pe acest aspect, in special fiindca tot mai multi creatori de content au postat pe Tik Tok sau alte platforme de social media ne-au atras atentia asupra acestui aspect. Asa ca pana si cele mai lenese persoane si-au dat seama ca nu se poate fara skincare si s-au apucat de treaba, fiindca nimeni nu-si doreste sa arate ca o stafida inainte de vreme. Acest obicei continua si in 2024, mult mai amplificat la nivelul populatiei, insa asta nu e tot.

 

Tot mai multe persoane s-au informat despre ingrediente benefice si toxice ce pot face parte din anumite produse de ingrijire. Si iata ca au dat un ochi prin dulapiorul cu creme, care credeau ele ca sunt extraordinar de bune si le-au facut vant in secunda 2 la gunoi. Sa investesti in produse de calitate, din ingrediente organice si cu substante care chiar fac o diferenta in aspectul si sanatatea tenului, a devenit o chestiune de bun-simt. Iata mai jos cateva dintre produsele populare in acest an pe care le gasesti in catalogul nostru.

 

Retinoizii - elixirul tineretii!

 

Retinoizii sunt derivati din vitamina A si trebuie sa faca parte din rutina ta de ingrijire. Pe masura ce imbatranim, pielea noastra produce mai putin colagen, regenerarea celulara este diminuata, iar asta inseamna ca, inevitabil, incep sa apara primele semne ale imbatranirii. Retinolul este fara dar si poate vedeta in acest an, fiindca diminueaza ridurile, asa ca incearca de la noi un ser cu retinol, acid hialuronic si vitamina C. Acidul hialuronic sporeste productia de colagen, iar vitamina C ofera luminozitate. Atentie, este important sa nu combini retinolul cu agenti exfolianti puternici cum ar fi cei AHA si BHA!

 

Acizii exfolianti AHA sau BHA sunt peelinguri chimice mai lejere si au castigat si acestia teren in materie de produse de ingrijire. Poti utiliza seara serul cu retinol, iar in urmatoarea seara un astfel de exfoliant.

 

Hidratare, hidratare, hidratare!

 

Nu e de ajuns sa bei apa. Ca e vara, ca e iarna, hidratarea tenului este obligatorie! Si la fel este si SPF-ul. Stim ca viata-i agitata, ocupata si stresanta, insa dimineata dupa ce te speli pe dinti aplica o crema de zi hidratanta cu factor de protectie si efect antiage. Iti vei multumi mai tarziu in viata!

 

Descopera pe site si alte produse pe care le poti utiliza in rutina ta de skincare, important este sa te asiguri ca nu faci combinatii gresite. Putina documentare inainte nu strica!