În spatele brandului Wawa

Produse create din dragostea unei mame pentru copiii ei!

 

Faceți cunoștința cu Andrada

“Am creat Wawa Fresh Cosmetics pentru oameni la fel ca mine. Oameni cărora le pasă de ceea ce folosesc pentru îngrijirea pielii lor.” - Andrada Horoba

Cea mai mare bătălie?

Provocarea de a găsi produse cosmetice de îngrijire, care să nu conțină ingrediente problemă.

Am ajuns astfel, să am o baie plină de produse care pretindeau că sunt „ hipoalergenice ” și “ organice ”, dar care m-au dezamăgit din cauza listei ingredientelor sintetice și a iritanților folosiți.

Mi-am dorit produse de îngrijire eficiente, în care să am încredere și prin Wawa Fresh Cosmetics, a fost felul meu de a prelua controlul asupra a ceea ce pun pe pielea mea și a copiilor mei.

Wawa Fresh Cosmetics este tot ceea ce mi-am dorit! Produse de îngrijire eficiente, cu ingrediente organice, proaspete și un brand care înțelege că este o piesă din puzzle-ul de îngrijire al pielii mele.

În laboratorul WAWA se produc cosmetice 100% vegetale, cu ingrediente organice de cea mai buna calitate, notificate la Comisia Europeană, şi cu studii clinice de eficienţă remarcabilă.

Pentru că ne pasă de clienţii noştri, am dorit ca produsele noastre să fie eficiente şi proaspete, şi de aceea  am ales să le fabricăm săptămânal, în loturi mici cu un termen de valabilitate de doar 6 luni.

Apariții media