Cum sa ai o piele stralucitoare pe timpul verii

pastedGraphic.png

 

Vara! Momentul pe care cu totii il asteptam: plaje, piscine, petreceri, aventuri si multe experiente distractive! Bineinteles, cu totii vrem sa aratam ca din revista, cu o piele stralucitoare! Din pacate, vremea insorita ne poate afecta pielea si poate chiar sa o distruga daca nu suntem atenti: arsuri, roseata, chiar si cancer… Dar nu-ti face griji, suntem alaturi de tine! Iata cum poti sa ai o piele stralucitoare pe intreaga durata a verii!

 Apa, apa, apa!!

Pe cat de mult ne place sa inotam in ea, este important sa o si bem de asemenea! Este important sa iti mentii corpul hidratat pentru ca astfel elimini toxinele din corp. De asemenea mentine elasticitatea celulelor si combate adunarea celulelor moarte. 2 litri sau 8 pahare de apa trebuie baute in fiecare zi, nu doar pentru intretinerea pielii, dar si pentru a face fata caldurii dogoritoare pe care o intampinam in sezonul cald. Alatura-te provocarii WAWA si devino maestru al hidratarii. (Verifica #WAWAHydraChallenge)

 

 Inarmeaza-ti corpul cu armura perfecta

Fa cunostinta cu noul tau cel mai bun prieten, protectia solara! Este foarte important sa aplici protectie solara pe tot parcursul anului, dar in timpul verii este esential pentru ca razele solare sunt mai puternice si mai periculoase pentru piele. Aplica protectie solara in fiecare zi, dar nu uita sa o reaplici la fiecare 90 de minute, mai ales daca intri in piscina sau in mare. Este recomandat sa folosim o protectie solara cu SPF 30+. Din fericire, WAWA are o crema de protectie solara cu SPF 35+ care protejeaza de razele UVA si UVB. Verifica aici.

 

 Nutritia joaca de asemenea un rol important!

Alimentele potrivite pot ajuta la repararea daunelor cauzate pielii si la hranirea simultana, in special alimentele bogate in antioxidanti, precum pepene, legume verzi/ legume cu Frunze, afine, capsuni, fructe de padure, fasole, somon si multe altele.

 

Hidrateaza de parca nu ar exista ziua de maine!

Pielea uscata atrage atentia asupra liniilor fine si a ridurilor, asa ca, mentinandu-ti pielea hidratata, te asiguri ca straluceste la potentialul maxim! Hidratarea iti mentine pielea vie si sanatoasa! Razele dure de soare usuca pielea prin uscarea uleiurilor naturale. Drept urmare, pielea produce un sebum suplimentar, ceea ce o face grasa si poate provoca denivelari in piele. Scuteste-te de necazuri si gaseste un produs hidratant bun pentru tipul tau de piele! WAWA are o gama de hidratare de la pielea uscata la uleioasa si alte tipuri. Incearca sa o gasesti pe a ta!

 

Fiecare rid incepe aici…

Sa stii cum sa ai grija de pielea ta joaca un rol important in intretinerea de sine care nu beneficiaza doar pe termen scurt, dar si pe termen lung cand vine vorba de riduri si imbatranire a pielii. Practicarea unei rutine corecte de ingrijire a pielii nu numai ca va stabili obiceiuri sanatoase, ci ne ajuta si mental sa ne simtim hraniti si rasfatati, mai ales vara, cand cu totii suntem bucurosi peste masura. Deci, ce mai astepti? Ia-ti costumul de baie (pana acum nu ar trebui sa mai uiti de crema de protectie solara) si profita din plin de vara!

De asemenea, daca ai alte intrebari, expertii nostri sunt bucurosi sa te ajute. Ne poti gasi si pe Facebook, Instagram sau Linkedin.