Te confrunți cu căderea părului? Iată ce îți recomandăm noi!

 

 

 

Știm ce înseamnă să ai probleme cu căderea părului și nu este deloc plăcut. Ești în mereu în căutarea unor produse și soluții eficiente, însă fără niciun rezultat. Podoaba capilară este un accesoriu important pentru frumusețea femeii și trebuie îngrijită cu atenție. Însă, de multe ori parcă nimic nu funcționează și stima de sine începe să scadă, nu te mai simți atât de încrezătoare, iar de multe ori te temi să nu ajungi la alopecie. Doar că stresul poate provoca și mai mult căderea părului, iar lucrurile se pot înrăutăți și mai mult.

 

Iată ce recomandăm noi

 

Dacă vrei să scapi de aceste probleme încearcă tratamentul anticadere de la noi. În primul rând, este făcut din ingrediente naturale și active, pure, de ultimă generație. În al doilea rând, este un set complet ce conține fiole și un șampon de strălucire 2 în 1.

 

Fiolele sunt foarte concentrate, iar pentru rezultate imediate recomandăm utilizarea lor de 2 ori pe săptămână. Cum funcționează? Foarte simplu. Fiolele reduc inflamația, stopează căderea părului și stimulează regenerarea.

 

Fiind atât de concentrare, au scopul de a crește densitatea firelor de păr cu până la 79,3%, foliculii fiind revitalizați.

 

Samponul 2 in 1 Aha Paradise conține antioxidanți, vitamine și minerale speciale pentru a oferi vitalitate și strălucire. În plus, keratina vegetală protejează părul de factorii dăunători, repară și întărește firele de păr.

 

De recomandăm să le utilizați împreună? Pentru că efectele sunt mai rapide, iar părul nu va mai cădea sau rupe. Sunt produse de calitate, pentru că ingredientele sunt 100% active vegetale, ce nu dăunează nici scalpului, nici firului de păr.

 

Este important să știți că produsele naturale sunt blânde și prietenoase cu pielea noastră, ceea ce înseamnă că sunt calitative. Tocmai de aceea noi le recomandăm cu încredere.

 

La rubrica de ingrijire par veți găsi și alte produse specifice, precum cele pentru mătreață, păr deteriorat, scalp sensibil, vârfuri despicate și dermatită seboreică.

 

Accesați magazinul nostru wawacosmetics.net și descoperiți întreaga gamă de produse pe care le punem la dispoziție. Noi credem în produsele naturale, voi?